Nieuws

Laatste Nieuwsberichten

van huurdersvereniging Twee Stromenland

Beste leden,

Inmiddels weten we dat het erg belangrijk is om samen te werken. Alle huurdersverenigingen die zich hard maken voor de huurders van Vivare werken daarom ook regelmatig samen. Het is soms voor kleine verenigingen lastig om zich te kunnen vernieuwen qua huisstijl omdat het budget het niet altijd toelaat. Wij als HVTS willen daarom huurdersvereniging Over Betuwe een schenking doen zodat zij hun website kunnen verbeteren.

Hierdoor kunnen ze o.a. beter communiceren met de achterban. Een goede website is heel belangrijk.

Mocht u als lid van HVTS hier bezwaar tegen hebben dan kunt u tot 4 november 2019 reageren naar info@hvts.nl. Graag zouden wij van u willen weten waarom u het er niet mee eens bent.

 

Alvast hartelijk dank.

HVTS

HuurdersverenigingTwee Stromenland

Wat doen we als HVTS? Als huurdersvereniging Twee Stromenland zitten we regelmatig aan tafel met Vivare en bij een groot aantal onderwerpen geven wij advies en hebben instemmingsrecht. Wij adviseren over punten als: -jaarlijkse huurverhoging -klantgerichtheid van Vivare -communicatie met huurders -voorzieningenniveau -servicekosten -inrichting van nieuwe wijken -raad van commissarissen -regulier onderhoud -renovatiebeleid -begeleid wonen -ouderenbeleid Huurders hebben niet alleen plichten, maar ook rechten. Huurdersvereniging Twee Stromenland kan u daarbij ondersteunen: -bijstaan bij conflicten -adviseren bij renovatie -informeren over uw rechten -bijstaan in buurtoverlast -adviseren in erfafscheidingen
HuurdersverenigingTwee Stromenland
HuurdersverenigingTwee Stromenland
In de Liemers Courant.
Wil jij meer weten? Mail gerust naar info@hvts.nl
HuurdersverenigingTwee Stromenland
HuurdersverenigingTwee Stromenland
Vivare heeft al zijn huurders een brief verzonden waarin ze aangeven de huurverhoging te verplaatsen naar 1 september 2020 i.p.v. 1 juli 2020. Niet alle corporaties doen hier aan mee.

https://www.gelderlander.nl/zevenaar/drie-liemerse-corporaties-zien-niets-in-uitstel-huurverhoging~a897a5f0/
HuurdersverenigingTwee Stromenland
HuurdersverenigingTwee Stromenland
Graag delen! We hebben heel erg hard bestuursleden nodig.
Heb je andere ideeën? Die zijn ook welkom.
Onkostenvergoeding? Ja die krijg je ook netjes.
HuurdersverenigingTwee Stromenland
HuurdersverenigingTwee Stromenland heeft zijn/haar status bijgewerkt.
Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.
HuurdersverenigingTwee Stromenland
HuurdersverenigingTwee Stromenland
Mag ik me even voorstellen ?

Ik ben Jack de Riemer, 64 jaar en getrouwd met Tilly. In mijn actieve werkverleden heb ik ruim 30 jaar gewerkt als salarisadministrateur bij diverse bedrijven, zowel commerciële als non-profit organisaties. Terugblikkend vond ik het geweldig om de snelle ontwikkeling van de IT-automatisering mee te maken.

Nadat ik was “uitgewerkt” ben ik als vrijwilliger/penningmeester begonnen bij een Indische stichting die dansmiddagen organiseert. Momenteel ben ik penningmeester van de bewonersvereniging de Bloemenburcht in Arnhem waar wij een appartement bewonen. Dus de cijfertjes hebben mij nooit losgelaten. Als penningmeester hecht ik grote waarde aan kwaliteit en transparantie.

Behalve het cijfermatige gedeelte ben ik geïnteresseerd in muziek, vooral uit de 70 en 80er jaren. In het seizoen zijn wij veel op de camping en hebben wij ook daar de nodige werkzaamheden. Kortom, ik heb geen probleem met de invulling van de spaarzame vrije tijd.

Enige tijd geleden ben ik benaderd met de vraag om het penningmeesterschap over te nemen en de voorzitter, Anke Bakker, te verlichten met haar werkzaamheden. Ik hoefde daarover niet lang na te denken. Onlangs heb ik de eerste vergadering meegemaakt en trof ik een enthousiast team aan dat opkomt voor de belangen van de huurders.

Ik kijk ernaar uit om me aan de taak te wijden !

Word actief lid!

Wij zijn op zoek naar meer bestuursleden!
Als bestuurslid word je betrokken in de beleidsvorming voor sociale huurwoningen.

Vragen of suggesties? Stuur ons een bericht!

© 2018 Huurdersvereniging Twee Stromenland | Webdesign door Maatwerk24 Webdesign

© 2018 Huurdersvereniging Twee Stromenland
Webdesign door Maatwerk24 Webdesign